Запитай

Контрол на горивото

Възползвайте се от 30-дневната тестова фаза сега и се убедете в качеството
на нашата система.
Хубаво е да се довериш..
Спестете до 50 % от месечните си разходи за гориво не само чрез наблюдение на поведението на шофьорите, но и чрез свеждане до минимум кражбата на гориво. Нашият сензор за гориво измерва количеството гориво с точност 99%! Без мъртви зони!

Всеки камион има фабрично монтирана сонда за ниво на горивото. Недостатъкът на тази фабрична поплавкова сонда е, че тя не регистрира мъртвите нива, които са конструктивно обусловени. В резултат на това показанията на стандартната сонда са приблизителни и неточни. В зависимост от обемите на резервоарите, мъртвите обеми, неотчетени от фабричната сонда могат да достигнат до 100 литра. Установяваме това, когато наблюдаваме данните от компютъра на камиона. Сондата измерва горивото до определена позиция, но когато резервоарът е пълен, така наречената мъртва зона не се регистрира. Много често това води до предпоставки за липса на гориво.

Как ви помага решението на КАСТ Инженеринг?

Нашият сензор за контрол на горивото измерва общото количество гориво с точност 99%. След като резервоарът се напълни, получавате пълна и точна представа за това колко е фактически наличното гориво. Сензорът за контрол на горивото разполага и с вграден термометър за измерване на температурата на горивото в резервоара. В зависимост от температурата на горивото, сензорът прави поправка на нивото и така компенсира температурните разширения. В случай на нетипични липси в горивото, незабавно ще получите предупреждение за необичайно висок разход на камиона. Системата ви дава също информация и за това дали двигателят на камиона работи по време на почивката. Тази функция разкрива голям потенциал за пестене на гориво.

Интегриране на сензор за наблюдение на горивото

Не е нужно да се притеснявате за нищо. Интегрирането на сензора се извършва от нашите висококвалифицирани инженери. Вашата компания няма да бъде натоварена с допълнителни разходи за интеграция. Предлагаме на клиентите си решение за цялостно обслужване, което включва всички разходи за интегриране и адаптиране. Времето за интегриране е приблизително 45 минути за всеки камион.

Решение на CAST за мониторинг на горивото за строителни машини

Мониторингът на горивото при строителните машини е много утопичен, тъй като информация за потреблението често липсва или е много трудно да се разчитане.
Разходът на гориво на големите строителни машини е много голям и може да се измерва на час.

Нашата система ще ви помогне с:

Точно проследяване на данните за нивото на горивото с точност до 99%
Точно показание на нивата на гориво във всеки един от резервоарите
Точно отчитане на зарядките на гориво
Точен манометър за гориво
Точно отчитане на кражбите на гориво
Интелигентен алгоритъм за филтриране на сигнала
Гъвкав анализ на поведението при шофиране, водещо до по-висок разход на гориво.

Мониторингът на горивото при строителните машини е много утопичен, тъй като информация за потреблението често липсва или е много трудно да се разчитане.
Разходът на гориво на големите строителни машини е много голям и може да се измерва на час.

С нашата система за мониторинг на горивото ние направихме лесно за измерване точният разход на машината. Освен това нашата система изчислява колко време може да се използва строителната машина, преди да се наложи да бъде заредена с гориво.

В повечето случаи големите строителни машини се наемат от строителни фирми.

Данните за разхода на час на двигателя, които можете да прочетете от нашата система за мониторинг на горивото, позволяват на компанията да изчисли точно разходите при наемане на строителната машина.

Свържете се с нас! КАСТ Инженеринг!

Имате нужда от допълнителна информация за нашите продукти и решения?

Ние от КАСТ Инженеринг ЕООД сме винаги на разположение да отговорим на Вашите въпроси.

Позволете на нашите специалисти да Ви посъветват. Възползвайте се и тествайте нашите продукти в продължение на 30 дни напълно безплатно.