Запитай

Дигитален тахограф

Запитайте сега и си гарантирайте 30-дневен пробен период Информацията е..
С нашия дигитален тахограф винаги имате достъп до най-важните данни, от които се нуждаете. Можете лесно да четете, експортирате и анализирате необходимата за Вас тахографска информация.

Нашата система е сертифицирана по ISO 9001:2015 - Quality Management System und ISO/IES 27001:2013 - Information Security Management System , благодарение на което вашите лични и фирмени данни са защитени по най-високия възможен стандарт.

Какво представлява дигиталният тахограф?

Дигиталният тахограф е устройство, което събира цялата информация, свързана с времето за шофиране, почивките на водача и регистрираните нарушения. Когато полицията спре камион, органите на реда проверяват дали са спазени всички предписани от наредбите срокове за шофиране и почивка.
Цифровият тахограф играе ролята на "черна кутия" в камиона. Там се съхраняват данните за всички пътувания на водача. Тахографът регистрира и какво се е случвало с камиона, когато е шофиран без дигиталната карта на водача. Тахографите от второ поколение са оборудвани с GPS модул, който регистрира и местоположението на камиона. Предвидена е и възможност данните от дигиталните тахографи от второ поколение да се свалят в движение, без камиона да бъде спиран за проверка от контролните органи.

Какви са предимствата на нашия дигитален тахограф?


Анализа за поведението на шофиране на водачите

Нашият дигитален тахограф ви дава уникалната възможност да анализирате поведението на водача директно в системата.
Веднага след като изтеглите данните за шофиране, можете да ги възпроизведете директно в нашата система. Системата ни Ви създава пълна визуализация на поведението на шофьорите на пътя.


Вече не е необходимо камионите ви да влизат редовно в сервиз, за да се свалят данните от тахографа и картата на водача. Нашият дигитален тахограф ви дава възможност да изтеглите всички данни напълно дистанционно. Това ви спестява не само пари, но и време, тъй като вече не е необходимо камионите Ви да стоят в сервиза за определен период.
Нашият дигитален тахограф е адаптиран в съответствие с Регламент на (ЕО) 561/2006.

Възможност за тестване на системата ни

Тествайте нашия дигитален тахограф в продължение на 30 дни . Ще се изненадате колко добре нашата система Ви помага в ежедневните задачи. Ще спестите не само пари, но и време, защото камионите ви ще бъдат постоянно в движение.

Свържете се с нас! КАСТ Инженеринг!

Имате нужда от допълнителна информация за нашите продукти и решения?

Ние от КАСТ Инженеринг ЕООД сме винаги на разположение да отговорим на Вашите въпроси.

Позволете на нашите специалисти да Ви посъветват. Възползвайте се и тествайте нашите продукти в продължение на 30 дни напълно безплатно.