Заявете сега

Хладилен транспорт

Заявете сега и си гарантирайте 30-дневен пробен период

Следете всички температури на хладилните ремаркета с нашата иновативна телематична система за хладилен транспорт. Увеличете безопасността на доставките, автоматично създавайте отчети и термоленти и се радвайте на по-голяма удовлетвореност на клиентите.


Хладилният транспорт е най-скъпият вид транспорт при превоза на стоки и товари. Той изисква специални условия при транспортиране, които са от голямо значение особено по отношение на рискови стоки и лекарства . Транспортирането на охладени или замразени стоки изисква спазването на точно зададени стойности на температурата, а при лекарствата и влажност, така че стоките и продуктите да бъдат доставени в добро състояние, годни за употреба.

Системата на КАСТ Инженеринг Ви предоставя цялата необходима информация, за да контролирате параметрите, които се изискват съгласно нужните условията на доставка. С телематичната система на КАСТ Инженеринг за хладилен транспорт всички ваши доставки ще бъдат успешно изпълнени.

Стоките, които се транспортират с хладилен транспорт, често са с висока стойност. Хладилните ремаркета трябва да поддържат определена температура, за да запазят продуктите в добро състояние. Хладилните ремаркета често имат отделен резервоар за гориво, осигуряващ автономна работа на хладилния агрегат, за поддържане на зададената температура.

Нашето приложение ви дава възможността още по-лесно да следите всички събития по време на доставката. С помощта на интуитивното ни приложение Вие винаги имате под ръка местоположението на вашите ремаркета, температурните им режими и евентуалните отклонения от тях.

Какви решения ви предлага нашата система?

Определяне на местоположението на товара по всяко време
Контрол на температурата в ремаркето - Функцията е свързана и с алармено съобщение. Ако се появят температурни колебания, незабавно ще получите известие в системата, за да предотвратите повреда на стоките.
Информация за отваряне/затваряне на вратата на ремаркето
Точна информация за нивото на горивото в резервоара на ремаркето
Точна информация за влажността в хладилното помещение на ремаркето

Свържете се с нас! КАСТ Инженеринг!

Имате нужда от допълнителна информация за нашите продукти и решения?

Ние от КАСТ Инженеринг ЕООД сме винаги на разположение да отговорим на Вашите въпроси.

Позволете на нашите специалисти да Ви посъветват. Възползвайте се и тествайте нашите продукти в продължение на 30 дни напълно безплатно.